Anđela Mitrović

  • Kategorija: Sample Data-Articles

img 2  Zdravo, moje ime je Anđela Mitrović. Nakon završenih osnovnih studija na Filozofskom fakultetu upisala sam Akademiju Geštalt psihoterapije i trenutno sam na naprednom nivou edukacije, kao geštalt terapeut pod supervizijom. Bavim se pisanjem i kao neko ko radije govori o sebi deljenjem unutrašnjih procesa, mogu da kažem da sam osoba koja je na putu, spremna da stalno uči nešto novo o sebi, da se izražava i deli kroz kreativnost, umetnost i kontakt sa drugima. Rad na sebi kroz geštalt psihoterapiju mi je doneo svesnost o onome što se dešava u meni i oko mene, razumevanje i prihvatanje, rast i promenu, integraciju, podršku da autentično budem ono što jesam i da svesno pravim svoje izbore. Danas slobodno mogu reći da je Geštalt moja životna filozofija i ono što me je dovelo do same sebe, do moje suštine.

Iz geštaltističkog ugla, duboko verujem da je psihoterapija jedno jedinstveno i sigurno mesto na kome se susrećete sa drugim ljudskim bićem kroz dijalog, mesto na kome bivajući sa drugim vidite sebe jasnije, mesto za deljenje, izražavanje svega što u nama postoji neizrečeno, za gledanje u sve ono što jesmo i što je deo nas, za buđenje svesnosti o tome kakvi smo u ovom trenutku, sada i ovde, i prihvatanje toga, vodeći se time da promena nastaje tek onda kada osetimo i prihvatimo ono što smo sada.

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.