Danica Mitić

  • Kategorija: Savetnici

 

Danica Mitić Master logoped i psihoterapeut u edukaciji Internacionalnog centra za Transakcionu analizu ICTA

Osnovne i master studije sam završila na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu. Sada sam trenutno treća godina edukacije Transakcione analize u okviru TA centra. U međuvremenu sam završila i Organizacionu TA u okviru istog centra.

Psihoterapiju vidim kao put na kome imaš priliku da preuzmeš odgovornost za promene i kreiraš svoj skriptni završetak onako kako želiš. Zapravo, nije uvek lako na tom putu razvoja, potrebno je puno vežbanja kao kada se pripremaš za maraton, ali uz podršku i empatiju razumeš koliku moć imaš . Ponekad si i ranjiv na tom putu ali svakako uvažen i pohvaljen za svaku promenu, jer kako kaže Lav Tolstoj "Pravi život se živi kada se dogode majušne promene" Hajde zajedno da otkrijemo koje su to prepreke koje te sprečavaju da nastaviš dalje i šta te sabotira u njihovom savladavanju. Nekad je dovoljno sagledavanje iz druge perspektive do menjanja značenja cele situacije.

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.