Maja Ristović

  • Kategorija: Savetnici

 

majaR Master klinički psiholog, RE-KBT psihoterapeut u edukaciji (napredni nivo)

Nakon osnovnih studija psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, master studije završila sam na istom fakultetu, na katedri za kliničku psihologiju. Dalje obrazovanje nastavila sam u pravcu psihoterapije, u okviru RE-KBT pravca. Kao volonter u okviru studentskog savetovališta na Filozofskom fakultetu bavila sam se savetodavnim radom sa studentskom populacijom i pružanjem kriznih intervencija u periodu pandemije, paralelno se baveći i drugim važim temama iz oblasti mentalnog zdravlja.

Trenutno sam psihoterapeut pod supervizijom, a u radu sa klijentima negujem empatičan pristup i bezuslovno prihvatanje, vodeći se principima i tehnikama racionalno emotivne i kognitivno-bihejvioralne psihoterapije. Pored toga što terapijski i savetodavni rad pojedincu pomažu na putu prevazilaženja teškoća na koje nailaze, u RE-KBT pristupu nastojimo da klijente opremimo veštinama i kapacitetom za samostalno prevladavanje budućih problema.

U radu se vodim idejom da je svaki klijent ekspert za sopstveni život i iskustva, te interaktivnim pristupom nastojim da zajedno napredujemo u pravcu postavljenih terapijskih ciljeva i ličnog razvoja klijenta.

Možete me kontaktirati putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.