Jelena Petrović

  • Kategorija: Savetnici

Jelena Petrovic slika Zavrsila sam osnovne i master studije na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer prevencija i tretman poremecaja u ponasanju. Trenutno sam na trecoj godini edukacije iz Transakcione analize u okviru TA centra.

Zavrsila sam osnovne i master studije na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer prevencija i tretman poremecaja u ponasanju. Trenutno sam na trecoj godini edukacije iz Transakcione analize u okviru TA centra.

Kako volim rad sa ljudima, izabrala sam da se bavim HR-om. Trenutno sam na poziciji koja mi omogucava da se bavim razvojem zaposlenih u kompaniji u kojoj radim. Volim rad sa mladima, pa iza sebe imam niz volontiranja, radionica i prakticnog rada.

Edukaciju za psihoterapeuta sam odlucila da upisem nakon sto sam na svojoj licnoj psihoterapiji osetila napredak i zelju da nastavim da kontinuirano ulazem u svoj rast i razvoj.

Transakcionu analizu sam izabrala jer mi se dopala zajednicka odgovornost, i terapeuta i klijenta, u celokupnom procesu i dolasku do promene. Ja sam OK, ti si OK i zajedno mozemo doci do zeljene promene.

Radujem se zajednickom radu i aktivnim promenama do kojih cemo doci! Mozete me kontaktirati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.